Σχετικά με το ποιος είμαι

Ονομάζομαι Θεόδωρος Καρκατσούλης, είμαι Ειδικευόμενος Ψυχίατρος στο τελευταίο έτος της Ειδικότητας, και εργάζομαι σε Ψυχιατρική Κλινική σε Νοσοκομείο της Αθήνας.

Ταυτόχρονα, είμαι πιστοποιημένος NLP Coach, βοηθώντας τον κόσμο όχι μόνο να πάει από την ασθένεια στα “φυσιολογικά” του, αλλά και ακόμη παραπέρα στο να γίνει ακόμη καλύτερος και να κατακτήσει τα όσα επιθυμεί και να γίνει ο καλύτερος εαυτός του. 

Τι με εμπνέει:

Αγαπώ την εκπαίδευση, την ψυχιατρική, το διάβασμα, τα ταξίδια, τη φιλοσοφία και τη γυμναστική. Ενθουσιάζομαι με δραστηριότητες όπως το parkour, η capoeira, τα calisthenics και το snowboard. Επίσης, λατρεύω τα χειμερινά μπάνια – είναι ό,τι καλύτερο!

Η συνεχής μάθηση και δημιουργία με νέους τρόπους είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου.

Αν και είμαι κατά κύριο λόγο Ιατρός, προτιμώ τα πάντα να τα βλέπω σαν “προσωπικά εργαλεία” ή σετ εργαλείων. Τι εννοώ;

Όλοι μας έχουμε ένα σακίδιο με "προσωπικά εργαλεία"

Ο καθένας μας διαφέρει, ανάλογα με το τι έχει ασχοληθεί στη ζωή του.

Κάθε ένας από εμάς κουβαλάει το δικό του σακίδιο με προσωπικά εργαλεία που έχουν διαμορφωθεί από τις εμπειρίες και τις επιλογές του. Η ιατρική είναι ένα μεγάλο “σετ” εργαλείων, η ψυχιατρική ένα άλλο, και η ψυχοθεραπεία και ο νευρογλωσσικός προγραμματισμός είναι επίσης άλλα σετ εργαλείων.

Άλλα “εργαλεία” που κατέχω και ολοένα και αναπτύσσω περισσότερο είναι τεχνικές ταχύτερης μάθησης και μνημονικής, coaching, θετική ψυχολογία, συναισθηματική νοημοσύνη, κοινωνική νοημοσύνη, διατροφή, μαγειρική, καλλισθενική γυμναστική, κολύμβηση και ρητορική ικανότητα. Όλα αυτά συνθέτουν μια μοναδική εργαλειοθήκη που μου επιτρέπει να προσφέρω κάτι ξεχωριστό και αναντικατάστατο.

Συνολικά, όλα αυτά κάνουν μια εργαλειοθήκη που μόνο εγώ κατέχω, προσφέροντας έτσι με τον τρόπο μου κάτι μοναδικό και αναντικατάστατο.

Το θέμα είναι ότι ο καθένας μας το κάνει αυτό, συνειδητά ή ασυνείδητα.

Αυτό που οφείλει να κάνει, είναι να βρει τι εργαλεία θέλει να έχει ήδη στην εργαλειοθήκη του, τι μπορεί να προσθέσει, και τι να κατασκευάσει με αυτά.

Αυτό εννοώ με το “σετ ικανοτήτων” 😊

 

Ο σκοπός μου

Ο στόχος μου είναι να σε βοηθήσω να ανακαλύψεις και να αξιοποιήσεις την εργαλειοθήκη που ήδη διαθέτεις και να απολαύσεις αυτή τη διαδικασία. Τι έχεις εσύ στην εργαλειοθήκη σου; Ας το ανακαλύψουμε μαζί!

Σε παρακαλώ, απόλαυσε τη δουλειά μου, και μοιράσου τα καλούδια που θα βρεις όσο περισσότερο μπορείς, και ιδίως σε όσους πιστεύεις ότι το χρειάζονται! :)

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ:

ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!

Δεν είμαστε τέλειοι, και όλοι μας έχουμε το Ταξίδι μας.

Κάνουμε λάθη, και συχνά βγαίνουμε απ’τον δρόμο μας.

Αυτό είναι φυσικό, και θα πρέπει να δίνουμε στον εαυτό μας -και στους άλλους- το δικαίωμα να είμαστε άνθρωποι. 

Όσο θα συνεχίζουμε να ξανασηκωνόμαστε, και να ξαναπροσπαθούμε, ξανά και ξανά, ανεξάρτητα από το πόσες φορές πέσουμε, τότε θα είμαστε οι πρωταθλητές. :)

Ξεκίνα την Εξερεύνηση του Εαυτού σου:

Συνεδρίες Coaching

Κάθε ταξίδι ξεκινά με ένα μικρό βήμα.

Κλείσε συνεδρία

Online Courses

Όσο ζούμε μαθαίνουμε

Ξεκίνα εδώ

Ομιλίες

Δες μερικές από τις ομιλίες

Μάθε περισσότερα
Scroll to Top