Σχετικά με το ποιος είμαι

Θα έχεις αναρωτηθεί μέχρι τώρα, ποιος είμαι;

Ονομάζομαι Θεόδωρος Καρκατσούλης και είμαι Ειδικευόμενος Ψυχίατρος, και εργάζομαι σε Ψυχιατρική Κλινική σε Νοσοκομείο της Αθήνας.

Ταυτόχρονα, είμαι NLP Certified Coach, βοηθώντας τον κόσμο όχι μόνο να πάει από την ασθένεια στο “νορμάλ” του, αλλά στο να μπορέσει να ευδοκιμήσει. 

Λατρεύω την εκπαίδευση, την ψυχιατρική, το διάβασμα, τα ταξίδια, τη φιλοσοφία, τη γυμναστική (parkour, capoeira, callisthenics, snowboard με έχουν κερδίσει έως τώρα) τα χειμερινά μπάνια (ό,τι καλύτερο 🔥) και να μπορώ να μαθαίνω και να δημιουργώ ασταμάτητα και με νέους τρόπους.

Αν και αγαπώ πολύ την Ιατρική επιστήμη και τέχνη, προτιμώ τα πάντα να τα βλέπω σαν “προσωπικά εργαλεία” ή σετ εργαλείων.

Όλοι μας έχουμε ένα σακίδιο με "προσωπικά εργαλεία"

Ο καθένας μας διαφέρει, ανάλογα με το τι έχει ασχοληθεί στη ζωή του.

Η “Iατρική” είναι ένα μεγάλο “σετ” τέτοιων “εργαλείων”, η Ψυχιατρική ένα άλλο, η Ψυχοθεραπεία και ο Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός, είναι επίσης άλλα “σετ εργαλείων”.

Για παράδειγμα, άλλα “εργαλεία” που έχω ή θέλω να αναπτύξω περισσότερο, είναι τεχνικές ταχύτερης μάθησης και μνημονικής, coaching, θετική ψυχολογία, συναισθηματική νοημοσύνη, κοινωνική νοημοσύνη, διατροφή, μαγειρική, καλλισθενική γυμναστική, κολύμβηση, ρητορική ικανότητα (αφήγηση, παρουσίαση, διδασκαλία, συγγραφή, NLP, marketing, sales κλπ.) και πολλά και διάφορα άλλα.

Συνολικά, όλα αυτά κάνουν μια εργαλειοθήκη που μόνο εγώ κατέχω, προσφέροντας έτσι με τον τρόπο μου κάτι μοναδικό και αναντικατάστατο.

Το θέμα είναι ότι ο καθένας μας το κάνει αυτό, συνειδητά ή ασυνείδητα.

Αυτό που οφείλει να κάνει, είναι να βρει τι εργαλεία θέλει να έχει ήδη στην εργαλειοθήκη του, τι μπορεί να προσθέσει, και τι να κατασκευάσει με αυτά.

Αυτό εννοώ με το “σετ ικανοτήτων” 😊

Εσύ τι έχεις στην εργαλειοθήκη σου; Αυτός είναι ο σκοπός μου – να σε βοηθήσω να ανακαλύψεις και να αξιοποιήσεις αυτή την εργαλειοθήκη που έχεις, και να το ευχαριστηθείς στην πορεία.

Σε παρακαλώ, απόλαυσε τη δουλειά μου, και μοιράσου τα καλούδια που θα βρεις όσο περισσότερο μπορείς, και ιδίως σε όσους πιστεύεις ότι το χρειάζονται! :)

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου εδώ: [email protected]

Και επίσης μπορείτε να συνδεθείτε μαζί μου εδώ:

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ:

ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!

Δεν είμαστε τέλειοι, και όλοι μας έχουμε το Ταξίδι μας.

Κάνουμε λάθη, και συχνά βγαίνουμε απ’τον δρόμο μας.

Αυτό είναι φυσικό, και θα πρέπει να δίνουμε στον εαυτό μας -και στους άλλους- το δικαίωμα να είμαστε άνθρωποι. 

Όσο θα συνεχίζουμε να ξανασηκωνόμαστε, και να ξαναπροσπαθούμε, ξανά και ξανά, ανεξάρτητα από το πόσες φορές πέσουμε, τότε θα είμαστε οι πρωταθλητές. :)

Ξεκίνα την Εξερεύνηση του Εαυτού σου:

Συνεδρίες Coaching

Κάθε ταξίδι ξεκινά με ένα μικρό βήμα.

Κλείσε συνεδρία

Online Courses

Όσο ζούμε μαθαίνουμε

Ξεκίνα εδώ

Ομιλίες

Δες μερικές από τις ομιλίες

Μάθε περισσότερα
Scroll to Top