loader image

Σάρωσε στις Πανελλήνιες

Πώς να αποφύγεις το άγχος την πίεση την απογοήτευση το blackout το burnout

Πώς να αποφύγεις το άγχος, την απογοήτευση και τα blackouts

2 ώρες Διαδικτυακό Σεμινάριο με ερωταπαντήσεις,

ΣΑΒΒΑΤΟ, 5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021 στις 18:00​

0 +
Μαθητές
0 +
Ομιλίες και Live
0 +
Εργαλεία και Τεχνικές
0 %
Επιστήμονική Μέθοδος

Τι θα μάθεις;

Γενικά πράγματα που πρέπει να ξέρεις
Θα μιλήσουμε για το άγχος, και τη νοοτροπία που υπάρχει σχετικά με τις Πανελλήνιες, την επιτυχία, την αποτυχία, και πώς τα έχουμε στο μυαλό μας. Θέτουμε τις βάσεις.
Περίοδος ΠΡΙΝ τις εξετάσεις
Πιο συγκεκριμένα για άγχος, αρνητικές σκέψεις, οργάνωση, προετοιμασία, και τι μπορείς να κάνεις για να μην φας burnout πριν τις εξετάσεις.
Δύο ημέρες πριν την πρώτη εξέταση
Τι ΔΕΝ σου έχουν πει για τη δεύτερη μέρα πριν τις εξετάσεις, που είναι ζήτημα επιτυχίας ή αποτυχίας.
Μία ημέρα πριν την πρώτη εξέταση
Τι κάνουμε την ημέρα πριν την εξέταση, τι είναι σημαντικό, τι όχι, και τι να κάνεις για να αυξήσεις τα ποσοστά επιτυχίας σου.
Ημέρα εξέτασης: ΠΡΙΝ πας να δώσεις
Πώς να προετοιμαστείς καλύτερα νοητικά πριν πας να δώσεις εξέταση, ώστε να έχεις ήρεμη ενέργεια και διαύγεια, και να είσαι στα καλύτερά σου, όντας όσο πιο έτοιμος/η γίνεται.
Ημέρα εξέτασης: ΤΗΝ ΩΡΑ της εξέτασης
Διαχείριση άγχους, φόβου, πανικού, αρνητικών σκέψεων, νοητικών εμποδίων, "αμνησίας", blackout, και άλλων δυσκολιών που μπορούν να προκύψουν κατά τη διάρκεια της εξέτασης, κάνοντας όλους τους κόπους της χρονιάς να πάνε στράφι. Δεν το θες.
Ημέρα εξέτασης: ΜΕΤΑ την εξέταση
Τι κάνεις μετά την εξέταση ώστε ανεξαρτήτως του τι έγινε να ανακάμψεις όσο γρηγορότερα γίνεται. Τι να κάνεις και τι να ΜΗΝ κάνεις, ώστε να αυξήσεις τις πιθανότητές σου να συνεχίσεις με ήρεμη δύναμη.
Μεταξύ των εξετάσεων και repeat
Τι κάνεις τις ημέρες μεταξύ των εξετάσεων, ώστε να μπορείς να προχωράς ακάθεκτος/η από τη μία εξέταση στην επόμενη, με τη μικρότερη ζημιά, και αυξάνοντας τις πιθανότητες να κερδίσεις.
Αν είσαι γονέας, τι να προσέχεις
Πώς να διαχειριστείτε τις καταστάσεις και τις δυσκολίες που θα προκύψουν τις κρίσιμες μέρες πριν τις εξετάσεις, κατά τη διάρκεια, και μετά από αυτές. Πράγματα που λέτε ή δε λέτε, πράγματα που κάνετε ή όχι, και τι μηνύματα περνάνε αυτά. Τι μπορείτε να κάνετε για να αυξήσετε τις πιθανότητες επιτυχίας του παιδιού σας.

Ποιος είμαι;

Γειά! Με λένε Θεόδωρο Καρκατσούλη, και είμαι ειδικευόμενος Ψυχίατρος και Coach βελτιστοποίησης επιδόσεων.

Μετά από πάρα πολλά χρόνια στο χώρο της Αυτοβελτίωσης, και ενώ ταυτόχρονα εργάζομαι (και κάνω εφημερίες) σε Ψυχιατρική Κλινική, έρχομαι να σε βοηθήσω να πετύχεις μεγαλύτερες επιδόσεις στο διάβασμα, να μάθεις να διαχειρίζεσαι το άγχος σου και την αναβλητικότητά σου, και να χτίσεις αντοχές, ώστε να μπορείς να ευδοκιμείς σε πιεστικά περιβάλλοντα και καταστάσεις.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή βοήθεια, μπορείς να τον βρεις στο παρακάτω email: [email protected]

Θεόδωρος Καρκατσούλης

Ειδικευόμενος Ψυχίατρος

Coach Βελτιστοποίησης

Όλα αυτά, σε ένα Διαδικτυακό Σεμινάριο διάρκειας 2 ωρών,
με ερωταπαντήσεις για την τελευταία μισή ώρα.

ΣΑΒΒΑΤΟ, 5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021 και ώρα 18:00

Το εισιτήριο είναι μόνο

29.90

Πρόλαβε τώρα, οι θέσεις είναι περιορισμένες,
επειδή θέλω να το κρατήσω στα λίγα άτομα,
για να απαντηθούν οι ερωτήσεις σας.

Συχνές Ερωτήσεις

Ναι, θα αποθηκευτεί και θα σταλεί μόνο στους συμμετέχοντες. Θα είναι διαθέσιμο σε αυτούς για το χρονικό διάστημα 1 μηνός, ώστε να μπορούν να το ξαναδούν όποτε αυτοί επιθυμούν.

Θα γίνει μέσω του ZOOM. Εάν δεν το έχεις ήδη εγκατεστημένο, τότε μπες και κατέβασέ το πατώντας εδώ.

Όχι, δεν πειράζει καθόλου, καθώς τις ερωτήσεις μπορείς να τις γράφεις. Δε θα χρειαστεί να φανείς καθόλου και πουθενά εάν εσύ δεν το επιθυμείς.

Ονομάζομαι Θοδωρής Καρκατσούλης, είμαι Ιατρός, ειδικευόμενος Ψυχίατρος, και Coach βελτιστοποίησης.

Έχω δώσει άπειρες εξετάσεις – από Πανελλήνιες και πτυχία γλωσσών, όλη την Ιατρική, και ξανά όλη την Ιατρική από την αρχή, στα Αγγλικά και πιο εις βάθος, για 4 εξετάσεις διάρκειας 8-9 ωρών η κάθε μία, εφ’ ΟΛΗΣ της ύλης, για να πάρω την άδεια ασκήσεως Ιατρικού επαγγέλματος για Αμερική (USMLE).

Δεν τα λέω για να το παίξω έξυπνος, αλλά για να σου δείξω ότι έχω ζήσει το δικό μου μερίδιο εξετάσεων, και έχω μάθει κάποια πράγματα μέσα απ’όλη αυτή την πορεία, τα οποία θα σου φανούν ΠΑΡΑ πολύ χρήσιμα, και μπορεί να σου γλιτώσουν ενέργεια, χρήματα και χρόνο.

Γίνε και ΕΣΥ ένας από τους μαθητές που θα πάνε ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΙ στις εξετάσεις.

"Αυτός που ιδρώνει περισσότερο στην προπόνηση, ματώνει λιγότερο στον πόλεμο."

~ ρητό των Σπαρτιατών

Scroll to Top