Πακέτο με 3 Courses:

ΜΟΝΟ ΤΑ Σ.Ο.Σ.

Η καλύτερη επένδυση για να πετύχεις τους στόχους σου το 2024.

To Neuro Self Mastery σου φέρνει όλες τις ικανότητες που χρειάζεσαι, σπίτι σου. Ένα πακέτο με 3 video courses, ώστε να ενεργοποιήσεις την όρεξή σου για διάβασμα. Να υπερπηδήσεις όλα τα εμπόδια που σου χάνουν χρόνο. Να αποκτήσεις απόλυτη συγκέντρωση. Να χτίσεις συνήθειες όπως οι πρωταθλητές. Και να επιτύχεις τους στόχους σου – στο σχολείο, στη σχολή, σε όποια εξέταση έχεις μπροστά σου – χτίζοντας ικανότητες που θα σε οφελήσουν για όλη σου τη ζωή.  Ότι χρειάζεσαι για να επιτύχεις, σε 3 courses.

Τι περιλαμβάνει;

3 νέα Video Courses:

(2 + 1 δώρο)

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ​

Πώς να αποκτήσεις
Απόλυτη Συγκέντρωση
και Εστίαση
Πάτα εδώ

ΟΡΕΞΗ​

Όρεξη να κυνηγήσεις τους
Στόχους σου, Παρακίνηση,
και Στοχοθεσία
Πάτα εδώ

Και επιπλέον, ΔΩΡΟ:

ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ​

Καλές, κακές,
πώς τις εγκαθιστούμε
και πώς τις αλλάζουμε
Πάτα εδώ

Σε αυτά θα βρεις:

Σε αυτά θα βρεις:

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

πωσ ΑΥΞΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

Ανακάλυψε εργαλεία, τεχνικές και συνθήκες που μας αυξάνουν τη συγκέντρωση

πωσ κερδιζεισ τουσ περισπασμουσ

Μάθε να διαχειρίζεσαι τόσο τους Εσωτερικούς, όσο και τους Εξωτερικούς περισπασμούς, και φτιάξε το κατάλληλο περιβάλλον.

εξερευνηση αδυναμιων

Ποιοι είναι οι μεγαλύτεροι εχθροί της συγκέντρωσης; Θα εξερευνήσουμε τους ποιο συχνούς, και ποιες οι ΔΙΚΕΣ σου αδυναμίες.

πλανο για την καθε σου αδυναμια

Πρακτικές τεχνικές για να βγάλεις ένα πλάνο και να αντιμετωπίσεις την κάθε σου αδυναμία με άμεσα αποτελέσματα.

ΟΡΕΞΗ

Βρες ορεξη για διαβασμα

Το συχνότερο πρόβλημα είναι να μην έχουμε όρεξη για διάβασμα ή δουλειά. Εδώ όμως θα ανακαλύψεις τι δουλεύει προσωπικά για εσένα.

ΘΕΣΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ

Ποιοι είναι οι νόμοι ενός καλοδουλεμένου στόχου, και πώς να ξεκαθαρίσεις τους δικούς σου, έτσι ώστε να τους πετύχεις.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΙΝΕΙ

Μάθε τους διαφορετικούς τρόπους που κινητοποιούμαστε - βρες τον δικό σου και ξεκαθάρισε τι σε παρακινεί προς μία κατεύθυνση.

λυσε εσωτερικεσ διαμαχεσ

Ανακάλυψε τι σε κρατάει πίσω και γιατί αυτοσαμποτάρεις τις προσπάθειές σου, και απέκτησε καλύτερη σχέση με τον εαυτό σου.

εργαλεια για καθημερινη χρηση

Άμεσα εφαρμόσιμες ιδέες, τεχνικές και εργαλεία για να χρησιμοποιείς καθημερινά, ώστε να πάψεις να αναβάλλεις, και να αρχίσεις να περπατάς το δρόμο προς τα όνειρά σου.

ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ

Το πιο υποτιμημένο μυστικό των πρωταθλητών

Ανακάλυψε τι κάνουν διαφορετικά οι καλύτεροι προπονητές του κόσμου και δημιουργούν πρωταθλητές, και πώς και εσύ μπορείς να τα εφαρμόσεις για να εκτοξευθείς μπροστά από τον ανταγωνισμό.

Γιατι ειναι τοσο εθιστικεσ οι κακες συνηθειεσ και πώς τις αλλάζουμε

Ανακάλυψε γιατί είναι τόσο εθιστικές οι αρνητικές συνήθειες, και εξαπλώνονται τόσο εύκολα στη ζωή μας, και πώς να τις αλλάξεις.

Γεμισε τη ζωη σου με θετικες συνηθειες

Δες τι λάθη κάνουμε και μας δυσκολεύουν τόσο οι θετικές συνήθειες, και πώς εύκολα μπορείς να το αντιστρέψεις.

βρεσ τισ συνηθειεσ που ταιριαζουν σε εσενα

Εξερευνούμε ποιες συνήθειες είναι αυτές που ταιριάζουν σε εσένα, τους στόχους και την καθημερινότητά σου, ώστε να απογειώσεις τα αποτελέσματά σου.

Bonus Worksheets

Αν δεν υπάρξει αλλαγή στη συμπεριφορά, δεν υπάρχει μάθηση. Αν δεν εφαρμόσεις αυτά που θα μάθεις, δεν έχεις μάθει.

Γι’αυτό το λόγο, θα πάρεις αρκετά φύλλα εργασιών, πρακτικές ασκήσεις και ερωτηματολόγια που θα μπορείς να συμπληρώσεις για να κάνεις κτήμα σου τα όσα μαθαίνεις, και να τα προσαρμόσεις στη δική σου καθημερινότητα και ζωή!

Bonus Webinars

Bonus Webinars

Επειδή έγιναν αρκετά live Webinars πάνω σε Συγκέντρωση, Όρεξη, Στόχους, Παρακίνηση και Συνήθειες – δηλαδή τη θεματολογία των Courses, που έχει αρκετές extra πληροφορίες και ωραίες απορίες του κοινού σε αυτά που θα ανακαλύψεις, αποφάσισα να προσθέσω όλα τα recordings, κάποια σε video, κάποια σε audio (podcasts), ώστε να πάρεις τα μέγιστα και να κάνεις επιτέλους τις αλλαγές που επιθυμείς.

Συνοπτικά, τι περιλαμβάνει;

✅ 1ο Video Course για το πώς να αποκτήσεις Απόλυτη Συγκέντρωση και Εστίαση (διάρκειας 3 ωρών, αξίας 199€) – με πολύ υλικό και πρακτικές ασκήσεις – δες παραπάνω για περισσότερες λεπτομέρειες.

✅ 2ο Video Course για Όρεξη να κυνηγήσεις τους στόχους σου, Παρακίνηση, και Στοχοθεσία (διάρκειας 3 ωρών, αξίας 199€) – με πολύ υλικό και πρακτικές ασκήσεις – δες παραπάνω για περισσότερες λεπτομέρειες.

✅ Σε όλα τα παραπάνω συμπεριλαμβάνονται πολλά φύλλα εργασιών (worksheets), και πρακτικές ασκήσεις, ώστε να προσαρμόσεις τα όσα μαθαίνεις στα μέτρα σου.

✅ BONUS #1: Ένα 3ο Video Course δώρο από εμένα για τις ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ – καλές, κακές, πώς τις εγκαθιστούμε και πώς τις αλλάζουμε. (διάρκειας 3 ωρών, αξίας 199€) – επίσης συμπεριλαμβάνει δικά του φύλλα εργασιών και ασκήσεις ώστε να εξατομικεύσεις τα όσα θα ανακαλύψεις.

✅ BONUS #2: Πάνω από 10 Webinar Recordings διάρκεια 1-2 ωρών το καθένα, με συνολικά περισσότερες από 15 ώρες υλικό, ώστε να κατανοήσεις ακόμα βαθύτερα όλα όσα περιέχονται στα 3 παραπάνω Courses, αλλά και πολλά πολλά περισσότερα. (αξίας 20€+ το καθένα – σύνολο 199€+)

Δυσκολεύεσαι με την πληρωμή;

Υπάρχει η επιλογή να το πληρώσεις σε 3 δόσεις των 149€, (συνολικά 447€), και θα σου ξεκλειδώνει ένα course με κάθε πληρωμή – αρχικά το course “Συγκέντρωση” και εν συνεχεία με την 2η και την 3η πληρωμή αντίστοιχα το Course “Όρεξη” και τέλος η “Συνήθειες” με τα Bonus (Recordings, έξτρα ασκήσεις, audio meditations, και θα προστεθούν και άλλα). 
 
Επιστροφή χρημάτων σε αυτή την περίπτωση είναι διαθέσιμη εντός 14 ημερών από την πρώτη πληρωμή.

Τι είπαν...

5/5
Άριστα Courses, όλα τα θέματα που έπιασε και εξήγησε ο Θοδωρής ήταν με απλά λόγια και όρους. Αρκετά πολύ χρήσιμα tips, και ο τρόπος που τα δίδασκε επίσης μου άρεσε πάρα πολύ. Έμαθα πολλά νέα πράγματα, και σίγουρα με βοήθησε να δω το διάβασμα και το πώς να διαβάζω και να είμαι πιο αποδοτικός με τελείως άλλο τρόπο, που θα μου χρησιμεύσει για όλη μου τη ζωή! Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!
Ιωάννης Τ.
5/5
Ένα αληθινά καταπληκτικό online course. Με βοήθησε να ανακαλύψω πολλά πράγματα στα οποία κολλούσα και με εμπόδιζαν, και μου έδωσε ένα απλό μοντέλο για το πώς να συγκεντρώνομαι καλύτερα, και να έχω όρεξη για διάβασμα. Το course για της συνήθειες επίσης ήταν από τα καλύτερα, με βασικές αρχές που είναι απλές και εφαρμόσιμες! Το προτείνω σε όλες μου τις φίλες!
Πωλίνα Μ.
5/5
Θελω μονο να σας πω συγχαρητηρια για αυτο το course για πολλους λογους. Εχετε αμεσοτητα, μεταδοτικοτητα και εναν τροπο να μιλατε που δημιουργειται την εντυπωση πως το προσωπο που μιλά ειναι ενα οικειο προσωπο, ενας φιλος. Αυτό ειναι σπουδαιο!
Θεόφιλος Σ.
5/5
Ολα μου άρεσαν! Έχετε κάνει εξαιρετική δουλειά! Με εντυπωσίασε που δε σταθήκατε μόνο στο διάβασμα αλλά το πλαισιώσατε και με όλα τα υπόλοιπα που επηρεάζουν τις εξετάσεις και το διάβασμα και κυρίως το θέμα της αυτοπεποίθησης. Καθώς και το πως να αντλείς ικανοποίηση από τις μικρές νίκες και να δείχνεις καλοσύνη στον εαυτό σου ακόμη και τις δύσκολες μέρες!
Αθανασία Κ.
5/5
Με πάθος και πολύ ωραίο τρόπο, κράτησε την προσοχή μου εστιασμένη σε ό,τι δίδασκε. Οι ασκήσεις ήταν πολύ καλές, κατανοητές, απλές, και αποτελεσματικές. Το Course της όρεξης πραγματικά με έκανε ξανά να έχω όρεξη να πιάσω διάβασμα, και να μπορώ να παρακινώ τον ευτό μου, ενώ το course με τις συνήθειες κούμπωσε πάνω στα άλλα 2 εκπληκτικά. Ευχαριστώ πολύ!
Μιχάλης Σ.
5/5
Εκτός από το περιεχόμενο το οποίο το βρήκα πολύ ενδιαφέρον, παρακολουθώντας αυτό το course μου προκάλεσε πάρα πολλά θετικά συναισθήματα και πολύ γέλιο. Ο τρόπος με τον οποίο επέλεξες να μεταδώσεις τις γνώσεις σου θεωρώ ότι είναι μοναδικός και αυθεντικός!
Ιωάννα Π.
5/5
Με πολύ ωραία παρουσίαση, απλά λόγια, εύκολο στην ακρόαση και στην εφαρμογή. Τα μαθήματα και οι αρχές βγάζαν νόημα, και είχαν πολλές πολύτιμες πληροφορίες που σε κάνουν να σκεφτείς τη ζωή σου και το πού αλλού μπορείς να τα εφαρμόσεις, αλλά και το τι εντέλει μπορείς να καταφέρεις - μου άρεσε κυρίως η ενότητα με τους στόχους, και όλο το course της συγκέντρωσης. Ευχαριστώ πολύ!
Αλκιβιάδης Δ.
5/5
Αυτό που μου άρεσε περισσότερο ήταν ο τρόπος του ομιλητή, η ήρεμη ενέργεια και όλες οι συμβουλές! Πρακτικές, και άμεσα εφαρμόσιμες, καθώς και πολλές ασκήσεις και pdf φύλλα εργασιών. Αν δεν τα εφαρμόσεις τότε δεν έχεις πάρει ούτε το 50% από αυτά που θα μπορούσες να πάρεις. Μου άρεσε πολύ το course με τις συνήθειες, καθώς ήδη άρχισα να αλλάζω αρκετές στη ζωή μου!
Νάνσυ Ρ.

100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων!

Οι καιροί είναι δύσκολοι για όλους μας, και βλέπω τον πόνο του κόσμου καθημερινά. Δε θέλω σε καμία περίπτωση μετά το πέρας των Courses κάποιος να νιώσει πως δεν πήρε γνώσεις άξιες των χρημάτων που πλήρωσε, και πως τα χρήματα του δεν έπιασαν τόπο! Γι’ αυτόν το λόγο δίνουμε 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων σε περίπτωση που δε μείνεις ευχαριστημένος/η με το πακέτο Courses “Μόνο τα Σ.Ο.Σ.”.*

* Για πληρωμή σε δόσεις η επιστροφή χρημάτων ισχύει μόνο εντός 14 ημερών από την πρώτη πληρωμή. 

©NeuroSelfMastery 2024

Όλα τα δικαιώματα είναι κατοχυρωμένα.
Τα άρθρα από αυτό το site επιτρέπεται να αντιγραφούν μόνο μαζί με τα πνευματικά δικαιώματα, τις πληροφορίες, το ονοματεπώνυμο του συγγραφέα και το παραπάνω λογότυπο του Neuro Self Mastery.

Scroll to Top