.
Για να συμμετέχεις στο ZOOM του Σαββάτου, κάνε εγγραφή συμπληρώνοντας την παραπάνω φόρμα!
 
Με το που τη συμπληρώσεις θα σου έρθει email και οι λεπτομέρειες του ZOOM Meeting που θα γίνει την Σάββατο 18/12/21 και ώρα 17:30.
 
🎦 Δωρεάν ZOOM Webinar #07: “Πώς να κατασκευάσεις τη δική σου ημέρα – αριστούργημα.” Αν δεν ξέρεις πού θες να πας, ποτέ δε φτάσεις. Πάμε να ξεκαθαρίσουμε καλύτερα ποιο είναι το δικό σου ιδανικό – στην παρούσα φάση που είσαι. 
 
Σε αυτό το ZOOM που είναι και το τελευταίο της σειράς από τα 7,  θα έχουμε προσκεκλημένη και την αγαπητή Αλεξάνδρα (@tips_by_Alex) που ασχολείται και αυτή χρόνια με την Ψυχολογία και την Αυτοβελτίωση, που θα μας βοηθήσει παραπάνω στο να ξεκαθαρίσουμε την ιδανική μας ημέρα.
 
Πότε; Το Σάββατο 18/12/21 στις 17:30.
 
Σε αυτό το ZOOM webinar τι θα δούμε:
 

✅ Ποια είναι η δική σου ιδανική ημέρα;
✅ Τι περιλαμβάνει η ιδανική εβδομάδα;
✅ Πώς μοιάζει ο ιδανικός μήνας;
✅ Τι σε εμποδίζει να τα έχεις; Γιατί δεν τα έχεις ήδη;
✅ Πώς μπορούμε να τα πλησιάσουμε με αυτά που έχουμε στα χέρια μας τώρα;

Για να συμμετέχεις συμπλήρωσε την παραπάνω φόρμα και θα μπορέσεις να δεις τις λεπτομέρειες πώς να μπεις στο ZOOM Webinar.
 
Τα ZOOM Webinars και Instagram Lives αποθηκεύονται, και τα recordings όλων αυτών θα προστεθούν στο Πακέτο των 3 Courses “Μόνο τα Σ.Ο.Σ.” (Συγκέντρωση-Όρεξη-Συνήθειες)

ΕΠΙΣΗΣ, ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

 
Το Recording αυτού του ZOOM, καθώς και του προηγούμενου ZOOM Webinar #6: “Γιατί ο προγραμματισμός του χρόνου μας δεν αρκεί;” θα βρίσκονται στα BONUS του Χριστουγεννιάτικου Workshop που ετοιμάζουμε με την Αλεξάνδρα:
Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείς να μάθεις εδώ, καθώς και να κλείσεις τη θέση σου!
Μην το χάσεις, καθώς είναι το μοναδικό στο οποίο θα κάτσουμε όλοι μαζί να κάνουμε τις ασκήσεις και να περάσουμε από τη θεωρία στην εφαρμογή, ώστε να είμαστε προετοιμασμένοι για το 2022!
 
Όπου χρειαστείς βοήθεια, μη διστάσεις να μου στείλεις email στο [email protected]
 
Θοδωρής Καρκατσούλης, Dr.Coach
Scroll to Top