ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΣΟΥ ΔΟΚΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ;

ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ.
ΑΥΤΟ ΤΟ COURSE ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ.

ΠΟΣΟ ΣΥΧΝΑ ΣΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ
ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ;

Δοκιμάζονται συνεχώς τα όριά σου
Αισθάνεσαι ότι οι άλλοι δοκιμάζουν συνεχώς τα όριά σου. Είναι σαν να βρίσκεσαι σε μια ατέλειωτη μάχη, προσπαθώντας να διατηρήσεις τον προσωπικό σου χώρο και την αυτοσεβασμό σου.

Έχεις Τύψεις και Ενοχές
Βάζεις κάποια όρια με δυσκολία, όμως σύντομα αισθάνεσαι ενοχές ή τύψεις όταν προσπαθείς να τα τηρήσεις, με αποτέλεσμα να τα ανακαλείς ή να επιτρέπεις να τα παραβιάσουν ξανά.

Δυσκολεύεσαι να πεις “Όχι”
Αντιμετωπίζεις δυσκολία στο να πεις “όχι” όταν κάποιος προσπαθεί να σε φορτώσει με ευθύνες που δεν είναι δικές σου, με αποτέλεσμα να εξουθενώνεσαι συναισθηματικά, νοητικά και σωματικά, και εντέλει να αισθάνεσαι και ανήμπορος.

"Αυτό το course είναι σχεδιασμένο για να σε βοηθήσει να κατανοήσεις και να αντιμετωπίσεις αυτές τις προκλήσεις."

ΤΙ ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ COURSE:

Απελευθερώσου από την Αόρατη Φυλακή
Ανακάλυψε πώς γίνεσαι Θύμα χωρίς να το καταλαβαίνεις και πώς αυτό σε εμποδίζει να ζήσεις τη ζωή που πραγματικά θέλεις.

Επανασυνδέσου με τους Άλλους
Μάθε πώς μπορείς να βάζεις άλλους σε ρόλο Θύματος ασυνείδητα, πώς αυτό επηρεάζει τις σχέσεις σου, και τι μπορείς να κάνεις για να το αλλάξεις και να καλλιεργήσεις πιο υγιείς σχέσεις.

Προστατεύσου από την Τοξικότητα
Μάθε να αναγνωρίζεις και να αποφεύγεις τους ανθρώπους που μπαίνουν ή σε βάζουν σε ρόλο Θύματος ή Σωτήρα. Αυτό θα σε προστατεύσει από την τοξικότητα και θα βελτιώσει την ψυχική σου υγεία και ευεξία.

Επιδιόρθωσε τη Ζωή σου
Κατανόησε την επίδραση που έχουν αυτές οι νοοτροπίες στη ζωή σου, και πώς αλλάζοντας τα φίλτρα που βλέπεις τον κόσμο, θα αλλάξεις και τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι τον εαυτό σου και τους γύρω σου.

Ξύπνα του Ήρωα μέσα σου
Μάθε πώς να αλλάζεις τη νοοτροπία σου από Θύμα σε Ήρωα, και πώς αυτή η αλλαγή μπορεί να σε ενδυναμώσει και να σε βοηθήσει να ζήσεις μια πιο ευτυχισμένη και ικανοποιητική ζωή.

Επαναπροσδιόρισε τους Ρόλους σου
Ανακάλυψε τους διάφορους ρόλους που μπορείς να παίζεις σύμφωνα με το μοντέλο του θύματος, πώς σε επηρεάζουν, και ποιοι είναι οι αντίστοιχοι ρόλοι στο μοντέλο του Ήρωα.

Συνοπτικά, τι περιλαμβάνει;

✅  Μαγνητοσκοπημένο Webinar, με εφαρμογή πρακτικών ασκήσεων! 

✅ BONUS: Δώρο ένα κρυφό live που είχα κάνει, με παραπάνω πληροφορίες για την Νοοτροπία του Θύματος και του Ήρωα, πώς να τις εντοπίζεις και να αλλάζεις από τη μία στην άλλη, μέχρι και το πώς συνδέονται με το γήρας και τη νεότητα!

✅  Τα Webinars σε μορφή αρχείων ήχου (mp3) ώστε να μπορείς να τα ακούσεις στο δρόμο ή όπου αλλού θες.

✅ Όλα αυτά σε δωρεάν εφαρμογή στο κινητό σου, ώστε να μπορείς να τα ακούσεις από όπου και αν είσαι! (θέλουν σύνδεση στο internet)

Όλα αυτά

Από 49,90€

στα 49,90€

Bonus Worksheets

Αν δεν υπάρξει αλλαγή στη συμπεριφορά, δεν υπάρχει μάθηση. 

Γι’αυτό το λόγο, θα πάρεις φύλλα εργασιών με πρακτικές ασκήσεις να συμπληρώσεις για να κάνεις κτήμα σου τα όσα μαθαίνεις, και να τα προσαρμόσεις στη δική σου καθημερινότητα και ζωή!

Bonus Υλικό

Bonus Υλικό

Πέρα από το Webinar θα αποκτήσεις πρόσβαση και σε άλλα 45′ από ένα κρυφό live πάνω στη Νοοτροπία του Θύματος και του Ήρωα, που είχα κάνει σε περιορισμένο αριθμό ατόμων.

Τι είπαν για προηγούμενα Courses...

5/5
Άριστα Courses, όλα τα θέματα που έπιασε και εξήγησε ο Θοδωρής ήταν με απλά λόγια και όρους. Αρκετά πολύ χρήσιμα tips, και ο τρόπος που τα δίδασκε επίσης μου άρεσε πάρα πολύ. Έμαθα πολλά νέα πράγματα, και σίγουρα με βοήθησε να δω το διάβασμα και το πώς να διαβάζω και να είμαι πιο αποδοτικός με τελείως άλλο τρόπο, που θα μου χρησιμεύσει για όλη μου τη ζωή! Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!
Ιωάννης Τ.
5/5
Ένα αληθινά καταπληκτικό online course. Με βοήθησε να ανακαλύψω πολλά πράγματα στα οποία κολλούσα και με εμπόδιζαν, και μου έδωσε ένα απλό μοντέλο για το πώς να συγκεντρώνομαι καλύτερα, και να έχω όρεξη για διάβασμα. Το course για της συνήθειες επίσης ήταν από τα καλύτερα, με βασικές αρχές που είναι απλές και εφαρμόσιμες! Το προτείνω σε όλες μου τις φίλες!
Πωλίνα Μ.
5/5
Θελω μονο να σας πω συγχαρητηρια για αυτο το course για πολλους λογους. Εχετε αμεσοτητα, μεταδοτικοτητα και εναν τροπο να μιλατε που δημιουργειται την εντυπωση πως το προσωπο που μιλά ειναι ενα οικειο προσωπο, ενας φιλος. Αυτό ειναι σπουδαιο!
Θεόφιλος Σ.
5/5
Ολα μου άρεσαν! Έχετε κάνει εξαιρετική δουλειά! Με εντυπωσίασε που δε σταθήκατε μόνο στο διάβασμα αλλά το πλαισιώσατε και με όλα τα υπόλοιπα που επηρεάζουν τις εξετάσεις και το διάβασμα και κυρίως το θέμα της αυτοπεποίθησης. Καθώς και το πως να αντλείς ικανοποίηση από τις μικρές νίκες και να δείχνεις καλοσύνη στον εαυτό σου ακόμη και τις δύσκολες μέρες!
Αθανασία Κ.
5/5
Με πάθος και πολύ ωραίο τρόπο, κράτησε την προσοχή μου εστιασμένη σε ό,τι δίδασκε. Οι ασκήσεις ήταν πολύ καλές, κατανοητές, απλές, και αποτελεσματικές. Το Course της όρεξης πραγματικά με έκανε ξανά να έχω όρεξη να πιάσω διάβασμα, και να μπορώ να παρακινώ τον ευτό μου, ενώ το course με τις συνήθειες κούμπωσε πάνω στα άλλα 2 εκπληκτικά. Ευχαριστώ πολύ!
Μιχάλης Σ.
5/5
Εκτός από το περιεχόμενο το οποίο το βρήκα πολύ ενδιαφέρον, παρακολουθώντας αυτό το course μου προκάλεσε πάρα πολλά θετικά συναισθήματα και πολύ γέλιο. Ο τρόπος με τον οποίο επέλεξες να μεταδώσεις τις γνώσεις σου θεωρώ ότι είναι μοναδικός και αυθεντικός!
Ιωάννα Π.
5/5
Με πολύ ωραία παρουσίαση, απλά λόγια, εύκολο στην ακρόαση και στην εφαρμογή. Τα μαθήματα και οι αρχές βγάζαν νόημα, και είχαν πολλές πολύτιμες πληροφορίες που σε κάνουν να σκεφτείς τη ζωή σου και το πού αλλού μπορείς να τα εφαρμόσεις, αλλά και το τι εντέλει μπορείς να καταφέρεις - μου άρεσε κυρίως η ενότητα με τους στόχους, και όλο το course της συγκέντρωσης. Ευχαριστώ πολύ!
Αλκιβιάδης Δ.
5/5
Αυτό που μου άρεσε περισσότερο ήταν ο τρόπος του ομιλητή, η ήρεμη ενέργεια και όλες οι συμβουλές! Πρακτικές, και άμεσα εφαρμόσιμες, καθώς και πολλές ασκήσεις και pdf φύλλα εργασιών. Αν δεν τα εφαρμόσεις τότε δεν έχεις πάρει ούτε το 50% από αυτά που θα μπορούσες να πάρεις. Μου άρεσε πολύ το course με τις συνήθειες, καθώς ήδη άρχισα να αλλάζω αρκετές στη ζωή μου!
Νάνσυ Ρ.

©NeuroSelfMastery 2021

Όλα τα δικαιώματα είναι κατοχυρωμένα.
Τα άρθρα από αυτό το site επιτρέπεται να αντιγραφούν μόνο μαζί με τα πνευματικά δικαιώματα, τις πληροφορίες, το ονοματεπώνυμο του συγγραφέα και το παραπάνω λογότυπο του Neuro Self Mastery.

Scroll to Top