Είσαι έτοιμος για το νέο έτος;

ΚΑΝΕ ΤΟ 2022 ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΟΥ ΧΡΟΝΙΑ.

Η πιο σίγουρη επένδυση, για να πετύχεις τους στόχους σου το 2022.

Τι περιλαμβάνει;

3 ενότητες:

Όλα αυτά

από 99€

μόνο 49€

Σε αντίθεση με όλα τα άλλα σεμινάρια ανασκόπησης και στοχοθεσίας, εμείς το κάναμε σε μορφή LIVE WORKSHOP διάρκειας 3 ωρών, και κάναμε τις ασκήσεις μαζί με το κοινό, σε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ χρόνο, τη Δευτέρα 27/12.

Τώρα με το recording μπορεί όποιος θέλει να το κάνει μαζί μας στον δικό του χρόνο! Για τους περισσότερους το να το κάνουν μαζί με άλλους τους βοηθάει να συγκεντρωθούν και να το κάνουν.

Σου συνιστούμε να εκτυπώσεις τα φύλλα εργασιών που θα λάβεις, ώστε να το συμπληρώνεις χειρόγραφα μαζί μας κατά τη διάρκεια του Workshop!

Σε αυτά θα βρεις:

Σε αυτά θα βρεις:

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ

ΠΡΟΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ

Χρειάζεται να κάνεις κάποια βήματα πίσω. Χρειάζεται να μάθουμε από το παρελθόν για να χτίσουμε το μέλλον.

Αποδοχη οσων συνεβησαν

Θα κατανοήσουμε τα λάθη μας και θα μάθουμε μέσα από αυτά - δεν είναι αποτυχίες, αλλά πολύτιμα μαθήματα που αν δεν τα πάρουμε, δε θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε!

Κρατάμε τα θετικα

Ξεχνάμε τις επιτυχίες μας, τους αγώνες μας, τον ιδρώτα, το κλάμμα και τις θυσίες μας. Γι'αυτό χρειάζεται να τα ξαναδούμε - θα συγκεντρώσουμε τους αγώνες της περασμένης χρονιάς για να μας δώσουν δύναμη για τη νέα.

ξεχωριζουμε τι ηταν εντος ελεγχου

Ξεκαθαρίζοντας αυτά που μπορούσαμε να προβλέψουμε από τους τελείως απρόβλεπτους εξωγενείς παράγοντες, ανακτούμε τον έλεγχο πάνω σε αυτά που μπορούμε, και καλλιεργούμε μεγαλύτερη εσωτερική δύναμη και γαλήνη.

ΣΤΟΧΟΘΕΣΙΑ

Ενδοσκόπηση

Μέσα από ερωτήσεις και εσωτερική αναζήτηση θα βρούμε ποιες είναι οι προσδοκίες και οι προθέσεις μας για τη νέα χρονιά.

Ιεράρχηση και προτεραιοτητεσ

Θα ανακαλύψουμε ποιες είναι οι προτεραιότητές μας και θα επικεντρωθούμε στους πιο σημαντικούς τομείς για εμάς.

Προγραμματισμός

Για πρώτη φορά σε πραγματικό χρόνο! Δεν θα παραδώσουμε μόνο θεωρία, αλλά θα την εφαρμόσουμε κιόλας. Μέσα από τεχνικές θα χτίσουμε το δικό μας εξατομικευμένο πλάνο για το 2022.

Θα βγει 100% το προγραμμα;

Εννοείται πως όχι! Κάθε φορά που προγραμματίζουμε "ο Θεός γελάει". Όμως δε μας νοιάζει! Γιατί θα μπουν προτεραιότητες, θα ξεκαθαρίσει το τοπίο, και θα ηρεμίσει το μυαλό σου!

90-day CHALLENGE

Για να μην ξεχαστείς..

Έρευνες δείχνουν πως πάνω από το 80% του πληθυσμού ξεχνάει τους στόχους του το πρώτο τρίμηνο της νέας χρονιάς. ΟΧΙ όμως εσύ! ΓΙΑΤΙ θα τα κάνουμε ΜΑΖΙ.

Ένα βήμα τη φορά

Κάνουμε το λάθος να σχεδιάζουμε για 365 ημέρες μετά. Ας αρχίσουμε με κάτι πιο ρεαλιστικό και εφικτό. Το πρώτο τρίμηνο! Τι μπορείς να κάνεις για να εξελιχτείς τις επόμενες 90 ημέρες;

ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ χέρι σου!

Θα χτίσουμε ένα πλάνο με ενέργειες και έξυπνες συνήθειες για να εκπληρώσεις κάθε σου στόχο. Χρειάζεσαι εργαλεία και συνήθειες για να παραμείνεις πιστός στον δικό σου πραγματικό Βορρά, και να συνεχίσεις το ταξίδι σου παρά τις φουρτούνες που θα σε βγάλουν εκτός πορείας.

🎁 Κάνε το δώρο! 🎁

Σκέψου λίγο, μιας και είναι οι μέρες… Ποιους αγαπάς;

🎁 Ποιους θα ήθελες να δεις τη νέα χρονιά να επιτυγχάνουν επιτέλους τους στόχους τους;

🎁 Σε ποιους θα πάρεις δώρα; 

🎁 Μήπως αυτό θα μπορούσες να το δωρίσεις σε κάποιον;

Γιατί πραγματικά είναι το καλύτερο δώρο Χριστουγέννων!

Bonus Worksheets

Αν δεν υπάρξει αλλαγή στη συμπεριφορά, δεν υπάρχει μάθηση. 

Γι’αυτό το λόγο, θα πάρεις αρκετά φύλλα εργασιών, πρακτικές ασκήσεις και ερωτηματολόγια που θα μπορείς να συμπληρώσεις για να κάνεις κτήμα σου τα όσα μαθαίνεις, και να τα προσαρμόσεις στη δική σου καθημερινότητα και ζωή!

Bonus Webinars

Bonus Webinars

Θα πάρεις BONUS 4 live Webinars που έχουν αρκετές extra πληροφορίες και ωραίες απορίες του κοινού σε αυτά που θα ανακαλύψεις, ώστε να πάρεις τα μέγιστα και να κάνεις επιτέλους τις αλλαγές που επιθυμείς:

1. Γιατί ο προγραμματισμός του χρόνου μας δεν αρκεί.

2. Τα Fail της στοχοθεσίας και τι να κάνουμε!

3. Πώς να κατασκευάσεις τη δική σου ημέρα – αριστούργημα.

4. Live QnA με το κοινό, για ακόμα περισσότερο Troubleshooting των στόχων μας!

Συνοπτικά, τι περιλαμβάνει;

✅ 3-4 ώρες Live Workshop , με εφαρμογή πρακτικών ασκήσεων σε πραγματικό χρόνο! Σε αυτό θα ανακαλύψεις τα μυστικά της ανασκόπησης και της στοχοθεσίας και θα περάσουμε όλοι μαζί στην πράξη, κάνοντας σε πραγματικό χρόνο τις ασκήσεις. Αυτό είναι live Recording , ώστε να το κάνεις με την ησυχία σου,  με αναλυτικά βήματα προς διευκόλυνσή σου ώστε να συνοδεύσεις τα worksheets!

✅  Φύλλα εργασιών (worksheets), και Σημειώσεις 49 σελίδων, με ΠΟΛΛΕΣ ερωτήσεις και πρακτικές ασκήσεις, ώστε να προσαρμόσεις τα όσα θα μάθεις στα μέτρα σου και να τα εφαρμόσεις είτε μαζί μας σε πραγματικό χρόνο, είτε σε δεύτερο χρόνο με την ησυχία σου.

✅ BONUS: Δώρο τα recordings από τέσσερα ZOOM Webinars και 2 Instagram Live σχετικά με στοχοθεσία, ανασκόπηση, και τις παγίδες που κρύβονται, καθώς και τις πιο συχνές ερωτήσεις του κόσμου σχετικά με τη στοχοθεσία και την οργάνωση της νέας χρονιάς!

✳ Γιατί ο προγραμματισμός του χρόνου μας δεν αρκεί.

✳ Τα Fail της στοχοθεσίας και τι να κάνουμε!

✳ Πώς να κατασκευάσεις τη δική σου ημέρα – αριστούργημα.

✳ Live QnA με το κοινό, για ακόμα περισσότερο Troubleshooting των στόχων μας!

Τι είπαν για προηγούμενα Courses...

5/5
Άριστα Courses, όλα τα θέματα που έπιασε και εξήγησε ο Θοδωρής ήταν με απλά λόγια και όρους. Αρκετά πολύ χρήσιμα tips, και ο τρόπος που τα δίδασκε επίσης μου άρεσε πάρα πολύ. Έμαθα πολλά νέα πράγματα, και σίγουρα με βοήθησε να δω το διάβασμα και το πώς να διαβάζω και να είμαι πιο αποδοτικός με τελείως άλλο τρόπο, που θα μου χρησιμεύσει για όλη μου τη ζωή! Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!
Ιωάννης Τ.
5/5
Ένα αληθινά καταπληκτικό online course. Με βοήθησε να ανακαλύψω πολλά πράγματα στα οποία κολλούσα και με εμπόδιζαν, και μου έδωσε ένα απλό μοντέλο για το πώς να συγκεντρώνομαι καλύτερα, και να έχω όρεξη για διάβασμα. Το course για της συνήθειες επίσης ήταν από τα καλύτερα, με βασικές αρχές που είναι απλές και εφαρμόσιμες! Το προτείνω σε όλες μου τις φίλες!
Πωλίνα Μ.
5/5
Θελω μονο να σας πω συγχαρητηρια για αυτο το course για πολλους λογους. Εχετε αμεσοτητα, μεταδοτικοτητα και εναν τροπο να μιλατε που δημιουργειται την εντυπωση πως το προσωπο που μιλά ειναι ενα οικειο προσωπο, ενας φιλος. Αυτό ειναι σπουδαιο!
Θεόφιλος Σ.
5/5
Ολα μου άρεσαν! Έχετε κάνει εξαιρετική δουλειά! Με εντυπωσίασε που δε σταθήκατε μόνο στο διάβασμα αλλά το πλαισιώσατε και με όλα τα υπόλοιπα που επηρεάζουν τις εξετάσεις και το διάβασμα και κυρίως το θέμα της αυτοπεποίθησης. Καθώς και το πως να αντλείς ικανοποίηση από τις μικρές νίκες και να δείχνεις καλοσύνη στον εαυτό σου ακόμη και τις δύσκολες μέρες!
Αθανασία Κ.
5/5
Με πάθος και πολύ ωραίο τρόπο, κράτησε την προσοχή μου εστιασμένη σε ό,τι δίδασκε. Οι ασκήσεις ήταν πολύ καλές, κατανοητές, απλές, και αποτελεσματικές. Το Course της όρεξης πραγματικά με έκανε ξανά να έχω όρεξη να πιάσω διάβασμα, και να μπορώ να παρακινώ τον ευτό μου, ενώ το course με τις συνήθειες κούμπωσε πάνω στα άλλα 2 εκπληκτικά. Ευχαριστώ πολύ!
Μιχάλης Σ.
5/5
Εκτός από το περιεχόμενο το οποίο το βρήκα πολύ ενδιαφέρον, παρακολουθώντας αυτό το course μου προκάλεσε πάρα πολλά θετικά συναισθήματα και πολύ γέλιο. Ο τρόπος με τον οποίο επέλεξες να μεταδώσεις τις γνώσεις σου θεωρώ ότι είναι μοναδικός και αυθεντικός!
Ιωάννα Π.
5/5
Με πολύ ωραία παρουσίαση, απλά λόγια, εύκολο στην ακρόαση και στην εφαρμογή. Τα μαθήματα και οι αρχές βγάζαν νόημα, και είχαν πολλές πολύτιμες πληροφορίες που σε κάνουν να σκεφτείς τη ζωή σου και το πού αλλού μπορείς να τα εφαρμόσεις, αλλά και το τι εντέλει μπορείς να καταφέρεις - μου άρεσε κυρίως η ενότητα με τους στόχους, και όλο το course της συγκέντρωσης. Ευχαριστώ πολύ!
Αλκιβιάδης Δ.
5/5
Αυτό που μου άρεσε περισσότερο ήταν ο τρόπος του ομιλητή, η ήρεμη ενέργεια και όλες οι συμβουλές! Πρακτικές, και άμεσα εφαρμόσιμες, καθώς και πολλές ασκήσεις και pdf φύλλα εργασιών. Αν δεν τα εφαρμόσεις τότε δεν έχεις πάρει ούτε το 50% από αυτά που θα μπορούσες να πάρεις. Μου άρεσε πολύ το course με τις συνήθειες, καθώς ήδη άρχισα να αλλάζω αρκετές στη ζωή μου!
Νάνσυ Ρ.

©NeuroSelfMastery 2021

Όλα τα δικαιώματα είναι κατοχυρωμένα.
Τα άρθρα από αυτό το site επιτρέπεται να αντιγραφούν μόνο μαζί με τα πνευματικά δικαιώματα, τις πληροφορίες, το ονοματεπώνυμο του συγγραφέα και το παραπάνω λογότυπο του Neuro Self Mastery.

Scroll to Top